lördag 18 oktober 2008

Taxibranschen hårdgranskas men var händer med myndigheterna ?
Taxibranschen genomgår en hårdgranskning, allt kollas enligt mydigheternas och lagstiftarnas och regelverksbyråkraternas lagar och förordningar och till paragrafryttarnas stora glädje.Taxibranschen bidrar med skatteintäkter värt milijarder kronor till stadskassan. Skattesmitarna inom taxinäringen rör belopp som ligger i nivå med vad frimärkskassan kostar för folkhälsoinstitutet.
Nästa granskning får gälla våra myndigheter som är alldeles för många likaså se till att rensa upp i deras regelverk så att det blir en fröjd att vara småföretagare.

3 kommentarer:

Martin sa...

Så hur gick granskningen? Hade du allt i sin ordning? :)

Göran Eriksson sa...

Yes sir, tidbok ok, PK-remsan på två meter, innehåller allt sen urminnes tider åxå ok ( ett helvete för samhällets skyddsomud att tyda om polisen inte gått på kurs ),
taxameterbesiktningspapper ok,
förarleg ok, körkort ok , regpapper ok, skattinbet ok, puuuh det är ett helvete att vara småföretagare i dessa tider.
Men det är kul att se samhällets skyddsombud ute på gator och torg så all heder åt polisflickorna som gjorde ett bra jobb a´1.650:- timmen inkluderat polisbil, traktamente,skatt, arbetsgivaravgift och övriga personalförmåner.

Göran Eriksson sa...

Timkostnaden för två polisers arbete inklusive polisbil och annan rekvisita måste vara betydlig höger än 1.650:- i timmen minst det dubbla
jag skall kolla uppgiften med Beatrice Ask.